MARTIN RENOVATIES VOOR DAKWERKEN IN REGIO ANTWERPEN

DAKWERKEN, DAKRENOVATIE EN DAKISOLATIE IN DE REGIO ANTWERPEN

Bij Martin Renovaties in Schoten rekent u op een ervaren dakwerker. Wij staan zowel in voor de constructie van platte daken als voor de plaatsing van VELUX-ramen, het bekleden van oversteken en goten enzovoort. Uiteraard kunnen we ook het dak leggen op een door ons gemetst bijgebouw. 

Zowel voor dakisolatie als voor uw dakrenovatie of voor algemene dakwerken in Antwerpen en omgeving belt u naar Martin Renovaties.

dakisolatie

UW DAK ISOLEREN OF RENOVEREN IN REGIO ANTWERPEN

Wij van Martin Renovaties in Schoten zijn echte experts in dakwerken. U contacteert ons onder andere voor de plaatsing van dakramen (VELUX-ramen), de constructie van platte daken en voor het bekleden van goten en oversteken. Daarnaast staan we in voor de dakisolatie of de zolder(vloer)isolatie. 

Voor de constructie van uw plat dak gebruiken wij EPDM, een synthetisch rubber met een levensduur van tientallen jaren, waardoor we u langdurig een perfecte waterdichting garanderen. Ten slotte staan we in voor de bekleding van uw dak met schaliën of dakpannen. We helpen u graag bij het maken van de juiste keuze.

Plaatsing van VELUX-ramen

Bekleden van goten en oversteken

Constructie van platte daken (EPDM)

Dakisolatie of zolder(vloer)isolatie

dakisolatie

MEER DAN GEWOON EEN DAKWERKER IN REGIO ANTWERPEN

Wij van Martin Renovaties zien ons niet gewoon als ervaren dakwerkers in het Antwerpse. We zien ons in de eerste plaats als een partner die u helpt bij het maken van de juiste keuzes en die vervolgens zorgvuldig de dakrenovatie en dakwerken uitvoeren. Daarnaast adviseren we u over potentiële premies waarop u misschien wel recht heeft, bijvoorbeeld wanneer er ook dakisolatie wordt geplaatst. Uiteraard zullen we in zo’n geval uw dak isoleren volgens de gestelde eisen opdat u geen enkele premie hoeft mis te lopen.

BENT U OP ZOEK NAAR EEN EXPERT IN DAKWERKEN EN DIT IN DE OMGEVING ANTWERPEN?

Bel ons dan nu op!