LAAT UW GEVEL BEKLEDEN DOOR MARTIN RENOVATIES UIT SCHOTEN (ANTWERPEN)

EXPERT IN GEVELBEKLEDING TE ANTWERPEN.

Wij van Martin Renovaties zijn gespecialiseerd in het renoveren van woningen in het Antwerpse en profileren ons als experts in het plaatsen van kwalitatieve gevelbekleding. We werken met verschillende soorten gevelbekleding en kunnen uw gebouw altijd de gewenste uitstraling geven, ongeacht of uw voorkeur nu uitgaat naar een landelijke of moderne stijl. Omdat elke soort gevelbekleding eigen voor- en nadelen heeft, staan we u graag vooraf te woord en leggen we u het een en ander uit. Bovendien leggen we u graag een aantal voorbeelden voor van eerdere realisaties in regio Antwerpen.

1/1

DE DOOR MARTIN RENOVATIES GEBRUIKTE GEVELBEKLEDING

Martin Renovaties is thuis in verschillende soorten gevelbekleding. In de eerste plaats kunnen we uw buitenmuur bekleden met Trespa Volkern. Trespa Volkern bestaat uit platen bestaande uit verschillende lagen houtvezelkern. Ze bieden een uitermate hoge stevigheid en zijn bovendien weerbestendigheid. Het is in diverse kleuren verkrijgbaar en vergt weinig tot geen onderhoud.

 

Daarnaast plaatsen we ook crepi of sierpleister. Crepi beschermt de gevel tegen vocht en vuil en dient eveneens ter afwerking van de buitenisolatie. Ook hier heeft u de keuze uit verschillende kleuren.

Vervolgens kunnen we uw gevel ook bekleden met sidings. Sidings vergen evenmin veel onderhoud. Het gaat om duidelijk zichtbare gevelstroken op basis van metaal, vezelcement, pvc of hout. U heeft met andere woorden een ruime keuze en voor elke bouwstijl is er wel een leuke oplossing te vinden.

Ten slotte kunt u bij ons terecht voor gevelbekleding met siliconenpleister. Het is een ideale vorm van gevelbekleding om gevels egaal af te werken, maar het is ook geschikt als afwerkingslaag na de plaatsing van gevelisolatie. Siliconenpleister is vochtbestendig, elastisch en verkrijgbaar in tientallen verschillende kleuren.

WIJ PLAATSEN DEZE GEVELBEKLEDING IN HEEL DE REGIO ANTWERPEN

gevelisolatie

UW EXPERT VOOR GEVELISOLATIE IN DE OMGEVING VAN ANTWERPEN.

Tot slot doet u eveneens een beroep op onze diensten wanneer u op zoek bent naar een expert in gevelisolatie. Wij brengen de gevelisolatie aan en zorgen tegelijk voor de afwerking met passende gevelbekleding. Bovendien zorgen we dat uw gevelisolatie aan alle voorwaarden voldoet om recht te openen op een van de premies van de netbeheerder.

ENKELE REALISATIES

realisaties
press to zoom
realisaties
press to zoom
realisaties
press to zoom
realisaties
press to zoom
1/1

GEVELISOLATIE EN/OF GEVELBEKLEDING LATEN PLAATSEN IN DE BUURT VAN REGIO ANTWERPEN?

Bel dan nu naar Martin Renovaties uit Schoten.