EXPERT IN GEVELBEKLEDING TE ANTWERPEN

Bij Martin Renovaties zijn wij gespecialiseerd in het renoveren van villa’s en woningen in het Antwerpse en profileren ons als experts in het plaatsen van kwalitatieve en hoogwaardige gevelbekleding. 

We werken met verschillende soorten gevelbekleding en kunnen uw gebouw, woning of villa altijd de gewenste uitstraling geven, ongeacht of uw voorkeur nu uitgaat naar een landelijke of moderne stijl. 

Omdat elke soort gevelbekleding eigen voor- en nadelen heeft, staan we u graag vooraf te woord en leggen we u het een en ander uit. Bovendien leggen we u graag een aantal voorbeelden voor van eerdere realisaties in de regio Antwerpen. 

TOPKWALITEIT GEVELBEKLEDING VOOR UW RENOVATIE

Trespa Volkern

Martin Renovaties is thuis in verschillende soorten gevelbekleding. In de eerste plaats kunnen we uw buitenmuur bekleden met Trespa Volkern. Trespa Volkern bestaat uit platen bestaande uit verschillende lagen houtvezelkern. Ze bieden een uitermate hoge stevigheid en zijn bovendien weerbestendigheid. Dit kwalitatieve materiaal is in diverse kleuren verkrijgbaar en vergt weinig tot geen onderhoud. 

Crepi of sierpleister

Daarnaast plaatsen we ook crepi of sierpleister. Crepi beschermt de gevel tegen vocht en vuil en dient eveneens ter afwerking van de buitenisolatie. Ook hier heeft u de keuze uit verschillende kleuren.

Sidings

Vervolgens kunnen we uw gevel ook bekleden met sidings. Sidings vergen evenmin veel onderhoud. Het gaat om duidelijk zichtbare gevelstroken op basis van metaal, vezelcement, pvc of hout. U heeft met andere woorden een ruime keuze en voor elke bouwstijl is er wel een leuke oplossing te vinden.

Siliconenpleister

Tot slot kunt u bij ons terecht voor gevelbekleding met siliconenpleister. Het is een ideale vorm van gevelbekleding om gevels egaal af te werken, maar het is ook geschikt als afwerkingslaag na de plaatsing van gevelisolatie. Siliconenpleister is vochtbestendig, elastisch en verkrijgbaar in tientallen verschillende kleuren. 

UW EXPERT VOOR GEVELISOLATIE IN DE OMGEVING VAN ANTWERPEN

Wilt u uw gevel laten isoleren? Het is altijd een goede keuze om energie te besparen op uw verwarming, en al helemaal in tijden van een instabiele energiemarkt. Voor de isolatie van uw gevel doet u best een beroep op een isolatie-expert. En ook voor deze specialisatie bent u bij Martin Renovaties aan het juiste adres. 

Wij brengen de gevelisolatie aan en zorgen tegelijk voor de afwerking met passende gevelbekleding. Bovendien zorgen we dat uw gevelisolatie aan alle voorwaarden voldoet om recht te openen op een van de premies van de netbeheerder.