INSTALLATEUR VAN NIEUWE RAMEN VOOR UW VILLA IN REGIO ANTWERPEN.

Martin Renovaties is een ervaren installateur van ramen. Wij vervaardigen en plaatsen zowel binnen- als buitenramen en dit in verscheidene materialen zoals hout, pvc en aluminium.

Onze ramen worden steeds op maat van uw woning en wensen gemaakt en sluiten naadloos aan bij de door u gewenste stijl. We plaatsten in het verleden al veelvuldig houten ramen, aluminium ramen en pvc-ramen in Antwerpen, Zwijndrecht, Beveren en andere gemeenten.

We leggen u graag een aantal voorbeelden voor. 

HOUT, PVC OF ALUMINIUM: WIJ PLAATSEN UW RAMEN IN ANTWERPEN

Bij ons kunt u terecht voor uw houten ramen, pvc-ramen of aluminium ramen. Houten ramen zijn over het algemeen vrij goedkoop en u zet het eenvoudig in een kleurtje. Anderzijds moet u er wel rekening mee houden dat houten ramen ook onderhoudsgevoelig zijn. Pvc-ramen blinken dan weer uit op het vlak van gebruiksgemak. Bovendien hoeven ze niet onder te doen voor houten ramen omdat ze ook gewoon verkrijgbaar zijn met nerfpatronen. 

Ten slotte zijn ook aluminium ramen het overwegen waard. Ze zijn extra stevig, gaan een leven lang mee en zijn uitermate geschikt voor grote glaspartijen. Twijfelt u over de beste ramen voor uw woning in Beveren, Wilrijk, Deurne of omgeving? Dan overlopen we graag telefonisch de verschillende mogelijkheden. 

PREMIE VOOR UW NIEUWE RAMEN IN DE REGIO ANTWERPEN

Bij het plaatsen van nieuwe ramen komt u misschien in aanmerking voor een premie van de netbeheerder of voor de Vlaamse renovatiepremie. Wij lichten het graag voor u toe en stemmen de plaatsing van de ramen af op de gestelde voorwaarden. Tijdens een telefonisch gesprek leggen we u graag het een en ander uit.